Despre La Donna Imobile

Despre La Donna Imobile


La Donna Imobile este o companie de consultanta imobiliara infiintata in anul 2005, avand actionari romani si francezi. Inca de la inceput firma noastra si-a propus atingerea standardelor de inalta clasa pentru calitatea serviciilor si produselor oferite pe piata imobiliara a orasului Cluj-Napoca si a judetului Cluj.

Desi initial compania La Donna Imobile a desfasurat preponderent o activitate de intermediere specifica unei agentii imobiliare, putem spune ca astazi o mare parte din activitatea noastra se concentreza pe dezvoltarea de proiecte imobiliare de talie tot mai mare, finantate din resurse proprii.

Experienta actionarilor francezi, dezvoltatori ai unor proiecte imobiliare pe pietele europene competitive Uniunea Europeana, reprezinta unul dintre atuurile firmei noastre, care contribuie mult la reusita proiectelor dezvoltate de noi in noul Cluj european.

In acelasi timp, datorita mangementului si coordonarii echipei noastre, pornind de la principii riguroase privind competenta si calificarea profesionala si printr-o activitate bazata pe o atenta analiza a pietei, compania La Donna Imobile ofera clientilor sai incredere in capacitatea de a solutiona problemele imobiliare de orice natura.

Alaturi de proiectele rezidentiale, odata cu instalarea in judetul nostru a unor companii de talie mondiala, La Donna Imobile a inceput si dezvoltarea de proiecte pentru parcuri industriale sau logistice.

Intr-o piata imobiliara cuprinsa de efervescenta dezvoltarii urbanistice si a infrastructurii, puteti apela cu incredere la serviciile companiei noastre pentru ca La Donna Imobile priveste cu foarte mult realism dinamica investitiilor, fiind totodata conectata informational la proiectele de dezvoltare urbana ale autoritatilor locale.

Lasă un răspuns