[2011] Ansamblu imobiliar pe strada Teodor Mihali in Cluj-Napoca

24 de apartamente cu una si doua camere, spatii comerciale si de servicii, parking subteran in bloc nou pe strada Teodor Mihali, Cluj-Napoca

[2011] Ansamblu imobiliar pe strada Teodor Mihali in Cluj-Napoca


bloc nou strada Teodor Mihali
Bloc nou strada Teodor Mihali

Bloc nou strada Teodor Mihali

  • Dezvoltator imobiliar: La Donna Imobile
  • Localizare: strada Teodor Mihali, Cluj-Napoca
  • Tip proiect: rezidential
  • Managment de proiect: La Donna Imobile
  • Finantator: SC Meridio Decimo SRL
  • Proprietar: SC Meridio Decimo SRL

Un alt mare succes al companiei La Donna Imobile a fost ansamblul rezidential de pe strada Teodor Mihali, din Cluj-Napoca, proiect care a demonstrat inca de la achizitionarea terenului capacitatea echipei noastre de a analiza corect investitiile facute. Astfel, desi zona in care se afla terenul respectiv parea la inceput total neactractiva, dezvoltarea ulterioara a acesteia a dovedit contrariul, prin edificarea in apropiere a doua facultati, a unui campus universitar si a unui mall.

Proiect Imobiliar Cluj Napoca, str. Teodor Mihali

Proiect Imobiliar Cluj Napoca, str. Teodor Mihali

Proiectul a fost adaptat cerintelor zonei, cuprinzand 24 de apartamente cu una si doua camere situate in doua corpuri de cladire, spatii comerciale si de servicii adiacente, precum si un parking subteran.

Colaborarea cu firme de arhitectura si proiectare de prestigiu din Cluj-Napoca a dus la realizarea unui produs foarte atractiv, care s-a bucurat de o apreciere deosebita, fiind vandut inca din faza de proiect.

Adresa:

strada Teodor Mihali
400591 Cluj Napoca, Cluj
Romania

Localizare: