Detalii proprietate

23,5 ha teren in Apahida – Jucu – judetul Cluj - Apahida - Jucu

ID proprietate : 1179

De vanzare Negotiable - Terenuri
235000 mp Printeaza

Terenul se afla situat in localitatea JUCU, la limita cu localitatea Apahida, la o distanta de aproximativ 12 km de Cluj-Napoca si 8 km de Aeroportul International Cluj-Napoca, in imediata apropiere a nodului rutier in care se intersecteaza soseaua Cluj-Bistrita cu centura ocolitoare Nord (B-dul Muncii).

De la sosea la teren exista trei drumuri de acces.

Suprafata totala a terenului este de aproximativ 23,5 ha.

Desi preturile vehiculate in zona sunt cuprinse intre 15 si 40 euro/mp, pretul acestui teren este momentan de numai 12 euro/mp + TVA.

Initial terenul a fost perfect plan, insa la ora actuala exista denivelari ale acestuia, deoarece pe anumite portiuni din teren s-a exploatat in trecut balastru.

In functie de ceea ce se doreste a se realiza pe acest teren se va face (sau nu) o nivelare corespunzatoare. Astfel, pentru obiective economice (construire de hale, depozite, parc logistic, etc.) se impune o nivelare a terenului, pe cand pentru un proiect rezidential, gropile de exploatare pot fi usor transformate in lacuri de agrement.

Concluziile studiului geologic atesta faptul ca terenul se preteaza pentru constructii de orice fel, deoarece sub stratul de balastru exista un strat de marna (roca) buna pentru fundare.

Din punct de vedere urbanistic, terenul se afla partial in intravilanul localitatii JUCU, fara a avea insa o destinatie precisa. In planul urbanistic general este specificat faptul ca terenul in cauza necesita elaborarea unui PUZ prin care sa se stabileasca “obiectivele economice, dotari sau locuinte ce se intentioneaza a fi realizate”.

La cererea cumparatorului si in functie de intentiile de dezvoltare putem realiza un studiu de fezabilitate pentru a vedea care sunt solutiile tehnice de aducere a utilitatiilor pe teren si costurile acestora. Deasemenea putem oferi consultanta pentru realizarea PUZ-ului.

Localizare pe harta
Fisiere atasate acestui imobil

    Proprietati similare